Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Junior/Senior


IFK Lidingö SOK satsar på att ha en utvecklande verksamhet för både unga och vuxna. En viktig del i detta är IFK Lidingö SOKs träningsmiljö under Mårten Boströms ansvar. Träningsmiljön är öppen för alla medlemmar och är utformad så att den ger juniorer och seniorer förutsättningar att konkurrera med de bästa nationellt och internationellt.

Klubben erbjuder orienteringsträning året runt. Träningarna är på Lidingö eller norr om Stockholm och därmed nära till Kungliga tekniska högskolan (KTH), Gymnastik och idrottshögskolan (GIH), Stockholms universitet (SU), Karolinska institutet (KI), Handelshögskolan och Bosön Folkidrottshögskola. Klubben samarbetar också med andra klubbar, med Stockholms orienteringsförbund (StOF) och elitmiljösatsningar i Stockholmsregionen för att ge klubbens löpare bra träning och bidra till regionens utveckling och konkurrenskraft.

Ett viktigt mål för klubben är att med hjälp av träningsmiljön ge förutsättningar att kunna ställa flera konkurrenskraftiga lag på startlinjen i de stora stafetterna såsom Tiomila, Venlakaveln, Jukolakaveln, 25manna och SM-stafetter.

Klubben välkomna gärna nya medlemmar som vill vara en del av vår träningsmiljö. Här finns det plats för dig som satsar mot elit såväl som för dig som är motionär.

Här kan du läsa mer om att bli medlem: https://www.ifklidingo.se/Klubbinfo/Klubbinfo/Blimedlem

Om du är medlem och vill få löpande information om klubbens träningsmiljö så kontaktar du Mårten Boström [This is a mailto link].Frågor eller funderingar, kontakta:

Elitkommittén: This is a mailto link

Ansvarig träningsmiljö Lidingö: This is a mailto link

Uppdaterad: 24 JAN 2018 11:49

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info