Hoppa till sidans innehåll

Träningsmiljö Lidingö


IFK Lidingö SOKs träningsmiljö, hur fungerat det?

Träningar: Träningsmiljön erbjuder flera träningar per vecka, både löpning och orientering. Det finns en årsplanering anpassad till tävlingar och säsong. Via en Facebookgrupp sprids information veckovis om träningar, samlingsplats och anmälan.

Transport: Klubben uppmanar till samåkning och att dela på transportkostnaderna. Vi erbjuder också om möjligt träningar dit det går bra att springa, cykla eller åka med kommunala färdmedel.

Tävling: I Stockholmsregionen finns många tävlingar året runt. Som aktiv medlem efter erlagd tävlingsavgift så står klubben för anmälningsavgiften till de flesta tävlingarna i Sverige. Du anmäler dig i tävlingskalendern i Eventor (Svensk Orienterings centrala IT-system).

Stafetter: I Eventor (Svensk Orienterings centrala IT-system) lägger klubben upp anmälningsformulär för stafetter. Där anmäler du intresse för att springa med klubben. Klubben har sedan uttagningskommittéer som sätter ihop lag. Medlemmar hjälper sedan till att planera och genomföra aktiviteten.

Resor och andra klubbaktiviteter: I Eventor (Svensk Orienterings centrala IT-system) lägger klubben upp anmälningsformulär för klubbens aktiviteter. Där anmäler du intresse för att delta och får information om vad som gäller.

Klubbens verksamhet: Nyheter om klubbens verksamhet hittar du på klubbens hemsida www.ifklidingo.se 

Klubbarrangemang: Klubben arrangerar varje år Lidingöloppet, Blodomloppet, Vårmilen, ett antal orienteringstävlingar och Veckan bana. För att detta ska fungera behöver alla medlemmar bidra som funktionärer.

Uppdaterad: 11 SEP 2017 11:05 Skribent: Elittkommittén
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info